Gülseren Ceylan'ın gelinlikleri geri verildi! Modacısı ödeme alamadı

Hazel

New member
Gülseren Ceylan'ın gelinlikleri geri verildi! Modacısı ödeme alamadı
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, geçtiğimiz Ağustos ayında nikah masasına oturmuştu. Sade bir törenle evlenen Erbil ile Ceylan inişli çıkışlı birlikteliklerini evlilikle taçlandırmış oldu.

Aralarındaki görüş ayrılıkları ve inişli çıkışlı ilişkileriyle sürekli ayrılıp barışan ikili, 7 aylık evliliklerini tek celsede sonlandırdı. Erbil ve Gülseren çiftinin evliliği "evlilik birliğinin temelden sarsılması" gerekçesiyle bitti.

tv100'den Onur Üçkarışoğlu'nun özel haberine göre; ünlü modacı Sevgi Taşdan, Mehmet Ali Erbil'in evinden Gülseren Ceylan'ın gelinliğiyle çıkarken görüntülendi.

KAPAK FOTO GÜLSEREN

Gülseren Ceylan'ın gelinliğini tasarlayan ve kendisine üç ayrı kıyafet veren Taşdan, bir kıyafetin kayıp olduğunu söyledi.

Ceylan'a ulaşamadığını dile getiren Taşdan, "Bir kıyafetin ödemesini yapmadığı gibi kendisine de ulaşamıyorum. İki aydır yazıyorum ama cevap alamıyorum. Kayıp olan el işlemesi buz yüzden sinirlerim bozuk. Ben bunu karşılıksız bir şekilde giydirecek olsaydım bu Gülseren olmazdı, Demet Akalın olurdu" dedi.

erbil ceylan

Ünlü modacı, bir kıyafetin ücretini de Mehmet Ali Erbil'den aldğını dile getirdi.