Ezra Esmeci "Çok şaşırdım" diyerek cezaevinden gelen mektubu anlattı: "Tuğyan ve Ümitcan Çakır..."

Hazel

New member
Ezra Esmeci "Çok şaşırdım" diyerek cezaevinden gelen mektubu anlattı: "Tuğyan ve Ümitcan Çakır..."
Güllü adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut'un ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada Tuğyan Ülkem Gülter 13 Aralık'ta tutuklandı. Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter'e dair yeni iddialar ise Esra Ezmeci'nin programında gündeme geldi.

Tuğyan'ın cezaevi arkadaşından Esra Ezmeci'ye mektup geldiği yayında açıklandı. Ezmeci mektubu gönderen kişinin aktarımlarını programda anlattı. İddiaya göre; Aleyna Çakır davasında yargılaması süren Ümitcan Uygun ve Tuğyan mektuplaşıyor.

Ekran görüntüsü 2026-06-23 083336

"BİR İLİŞKİ OLDUĞU SÖYLENİYOR"​

Esra Ezmeci "Yani gerçekten buna çok şaşırdım. Çünkü biliyorsunuz Aleyna Çakır'ın davasından cinayetten cezaevinde. Ümitcan ve Tuğyan'ın mektuplaştığını söylüyor hatta duygusal bir mektuplaşma olduğunu aralarında bir ilişki olduğunu söylüyor" dedi.

3844932_5258d37a56c9cabc410b108115473754

Ezmeci ikilinin mektuplaşarak tanıştıklarını aktardı ve "Cezaevinde kimse kalmadı da Ümitcan mı kaldı?" dedi.