Kobra Murat'a tehdit mesajları yağıyor! ''Bomba koyarız, keleşle tararız''

Hazel

New member
Kobra Murat'a tehdit mesajları yağıyor! ''Bomba koyarız, keleşle tararız''
Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, basın mensuplarına yaptığı açıklamada bir süredir tehdit mesajları aldığını söyledi.

Yurt dışı kaynaklı olduğunu belirttiği bilinmeyen numaralardan kendisine ve ailesine yönelik tehditler geldiğini söyleyen Divandiler, konuyla ilgili emniyete başvurduğunu belirtti.

KOBRA 2

Murat Divandiler, tehdit mesajlarının farklı yabancı numaralardan geldiğini belirterek kendisinden 1 milyon dolar istendiğini söyledi. Kobra Murat, “Devamlı tehdit mesajları alıyorum. Yabancı numaralardan, Avrupalardan, işte İran, Irak falan böyle bilinmeyen numaralardan. Çocuğuma, çocuğuma karşı, yuvama karşı. İşte bize 1 milyon dolar vereceksin, keleşle tararız, evine şöyle yaparız, böyle yaparız falan filan” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Murat, ''Araç kesmeye çalışıyorlar. 1 milyon dolar para vereceksin, bizim kim olduğumuzu tanıyacaksın, göreceksin falan. Yani ne diyeyim ki hocam. Arabam kırmızı, dolaşıyorum Paris'i, İngiltere'yi, Kıbrıs'ı. Kobra Murat insanların, eğlencenin, evliliklerin, düğünlerin, derneklerin, konserlerin yıldızı." ifadelerini kullandı.

Kobra Murat, “"Kimse kimsenin başına çökemez. Ben Roman Mahallesinde pırıl pırıl yanan evde Romanların göbeğinde oturuyorum. Hiçbir zaman korumalı sitelerde, havuzlarda falan oturmadım. Ama mafyalar, gayri meşru işler yapan insanlar hiçbir zaman çalışıp çabalayan böyle insanların peşine düşüp de bir şeyler koparmaya, çalışıp gizli numaralardan aramasın, şunu bilsinler. İşte evine bomba koyarız, keleşle tararız, torununu kaçırırız. Evini yakarız falan filan yani.''” sözleriyle tehditlerin içeriğini anlattı.

kobra

“DEVLETİME BAŞVURDUM” Yaşananlar nedeniyle huzursuz olduğunu söyleyen Divandiler, konuyla ilgili emniyete başvurduğunu açıkladı. Kobra Murat, "Arkadaşlar devletimiz her zaman 18 yaşında, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ımız başımızda, devletimize sığındık. Bu tür böyle haraç kesen, bu tür tehditler yapan insanlara devletimiz hiçbir zaman fırsat vermeyecek. Herkes dürüst düzgün çalışsın, dürüst düzgün yaşasın. Gayri meşru işler devletimizden uzak dursun.” dedi.